MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Vreće ne u smeće

Projekt 'Nasilje baš nije fer'Projekt 'Nasilje baš nije fer'U petak, 3. V. 2019. godine, u Osijeku je "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić od Grafičkog obrta "Fist" iz Borova preuzela majice potrebne za sportske igre u Osnovnoj školi Darda. Nakon toga ih je odnijela u Dardu i predala ravnatelju škole Janošu Boniju.

Sportske igre u Osnovnoj školi Darda jedna su od aktivnosti projekta "Nasilje baš nije fer", kojega "Oaza" provodi u partnerstvu s tom školom. Sportske igre će se održati 10. V. 2019. godine u sklopu Dana škole.

Projekt "Nasilje baš nije fer" financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

'Oazina' praonica prilično je skučena'Oazina' praonica prilično je skučenaU mjesecu travnju 2019. godine veš se u "Oazinoj" praonici prao četiri puta. Jednom za potrebe Društvenog centra s programom otkuhavanja na 90 °C i tri puta na 40 °C za korisnike programa "Zaželi", kojega provodi Gradsko društvo Crvenog križa Beli Manastir.

"Oazina" praonica djeluje u okviru trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira" i socijalno ugroženim osobama s područja Grada Belog Manastira nudi besplatne usluge. Program financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Udruga žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika "JA KA" Osijek obilježit će nizom akcija Svjetski dan borbe protiv karcinoma jajnika (World Ovarian Cancer Day; 8. V.).

6. V. 2019. – Javna tribina o ženskom genitalnom zdravlju
- Gošća: ginekologinja Mandica Galović, dr. med. iz Osijeka
- Mjesto održavanja: Volonterski centar Osijek, Ul. Stj. Radića 16
- Vrijeme: u 18 sati

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok