MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 13 Veljače 2019

Volonterka Dubravka SimendićVolonterka Dubravka SimendićU srijedu, 13. II. 2019. godine, od 16 do 17 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", održano je još jedno druženje sa štićenicima toga Doma. Druženje su organizirale "Oazine" zaposlenice Jelena Opačić-Matijević i Stela Fabijan, a u akciji je učestvovalo četvero volontera: Dubravka Simendić, Kristina Gubić, Margita Relić i Saša Vučković.

Osijek, Arheološki muzej, 14. II. 2019. godine u 10 satiOsijek, Arheološki muzej, 14. II. 2019. godine u 10 satiOsijek se i ove godine pridružuje globalnom plesnom ustanku, na koji poziva začetnica pokreta, američka feministkinja Eve Ensler. Na Valentinovo, 14. II. 2019. godine, osječki plesni "ustanak" time se priključuje globalnoj aktivističkoj kampanji "One Billion Rising", s ciljem sprečavanja nasilja nad ženama i djevojčicama.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U subotu, 16. II. 2019. godine, od 9 do 12 sati, osječka Udruge za rad s mladima Breza, u suradnji s belišćanskom Udrugom za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju Zvono i Socijalnom zadrugom Mivaart udruge "Zvono" organizira pravu malu kreativnu poslasticu – ArtRoom.

Na tom događanju predstavit će se kreacije skrivenih talenata iz različitih udruga. Pozivaju se zainteresirani da dođu na to događanja u udrugu "Breza" (Ulica Lorenza Jägera 12) te da pronađu unikatne komade odjeće i nakita koji će biti samo njihovi.

Lovačka zabava u BolmanuLovačka zabava u Bolmanu

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok