MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 15 Studenog 2019

Edukativna drama 'Pruži mi ruke'Edukativna drama 'Pruži mi ruke'U petak, 15. XI. 2019. godine, s početkom u 19 sati, u belomanastirskoj kinodvorani članovi Dramskog studija za mlade Gradskog kazališta Beli Manastir premijerno su prikazali predstavu pod naslovom "Pruži mi ruku". To je edukativna drama preventivnog karaktera iz kazališnog programa "Stop govoru mržnje", pripremljena u suradnji s Odjelom prevencije Policijske uprave osječko-baranjske i županijskim Savjetom mladih, u kojoj glume Dunja Vlahek, Tena Grgić, Klea Posavac i Matija Barić.

Djeca pomažu majstoruDjeca pomažu majstoru(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 15. XI. 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je dvadeset druga "Oazina" zabavna radionica za djecu. To je bila druga radionica izrade ploča za podsjetnike, koje su ovaj put i završene. O početku izrade tih ploča može se pročitati OVDJE.

Na drugoj radionici sudjelovao je i majstor Velibor Malinić, koji je došao izbušiti rupe na započetim daskama. Djecu je to jako obradovalo jer su mu svi pomagali. Čak su neki i sami bušili.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok