MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 28 Veljače 2020
Petak, 28. 02. 2020.

Društvene igre u "Oazi"

Tema radionice: društvene igreTema radionice: društvene igre(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 28. II. 2020. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je trideset i četvrta "Oazina" zabavna radionica za djecu. Tema radionice bile su društvene igre.

Pero Matić, Hranislava Mesarić, Rada Marković, Branislava Podrumac i Ljeposava GruborPero Matić, Hranislava Mesarić, Rada Marković, Branislava Podrumac i Ljeposava GruborU petak, 28. II. 2020. godine, u prostorijama osječkog Pododbora SKD-a "Prosvjeta", koje se nalaze u Ulici Matije Gupca 32, održan je program povodom otvaranja izložbe slika "Žena" (isklesana kroz vjekove) magistre likovne umjetnosti Rade Marković iz Darde.

Na početku programa prisutne je pozdravio predsjednik Pododbora Zdenko Čikara.
Program je započela Ljeposava Grubor recitiranjem pjesme "Žena" Jovana Dučića. Zatim je Hranislava Mesarić lijepo i dirljivo otpjevala "Eminu" Alekse Šantića, a onda je Ljeposava Grubor odrecitirala i Dučićevu "Pesmu ženi". Operska diva iz Beograda Branislava Podrumac otpjevala je potom ariju iz mjuzikla "Jadnici" te impresionirala prisutne svojom izvedbom.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U subotu, 7. III. 2020. godine, s početkom u 19 sati, Restoran Panon, koji djeluje u sklopu Sportsko-rekreacijskog centra Kneževi Vinogradi, organizira zabavu povodom Dana žena u Svečanoj sali Iris. Za glazbeni program bit će zadužen "Vanilla band" iz Osijeka.

Cijena iznosi 100 kuna po osobi, a uključuje piće dobrodošlice te večeru s desertom. Za više informacija i rezervacije kontaktirajte jedan od sljedećih telefonskih brojeva: 031/730-999 ili 099-613-29-48.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok