MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ekološke akcije
Četvrtak, 07. 03. 2019.

Dnevni boravak: Putovanje u Egipat

Ana Dragila (lijevo)Ana Dragila (lijevo)(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 7. III. 2019. godine, od 16 do 18 sati, održana je u "Oazinom" dnevnom boravku edukacijska radionica na temu "Putovanje u Egipat". Radionicu je držala Ana Dragila, zaposlenica P.G.D.I.-ja, koja je u desetom mjesecu 2018. godine posjetila Egipat i njegove znamenitosti.

Volonterka MargitaVolonterka MargitaU četvrtak, 7. III. 2019. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", održano je treće ovogodišnje druženje "Oazinih" zaposlenica Jelene Opačić-Matijević i Sandre Kušenić te "Oazinih" volontera sa štićenicima Doma. U akciji je učestvovalo pet volontera: Kristina Gubić, Margita Relić, Milka Kodila, Stela Stanojević i Saša Vučković.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok