MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Osposobljavanje

U emisiji "Korak ka jednakosti" belomanastirskog Radija Banska kosa, koja je na programu bila u četvrtak, 5. IX. 2019. godine, s početkom u 17 sati, emitiran je razgovor novinarke Stane Nemet s gospođom Jelenom Muzler, Baranjkom iz Šećerane, koja već 50 godina živi u Stuttgartu u Njemačkoj, gdje je zaradila i mirovinu. Razgovor je snimljen 28. VIII. 2019. godine za vrijeme "Oazinih" dnevnih aktivnosti (vidjeti OVDJE).

Emisija je postavljena na YouTube pa se može preslušati "klikanjem" na gornju sliku.

Ručak za 'Oazine' potrebite korisnikeRučak za 'Oazine' potrebite korisnikeU mjesecu kolovozu 2019. godine nastavljena je dostava besplatnih toplih obroka "Oazinim" potrebitim korisnicima. Tu socijalnu uslugu financiraju Grad Beli Manastir i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U dostavu besplatnih toplih obroka bilo je uključeno 28 odnosno 27 korisnika.

Broj je varirao od dana do dana zbog bolesti korisnika, koji su većinom osobe starije životne dobi, narušenog zdravlja, napuštene od obitelji, nesposobne za rad i korisnici socijalne pomoći te im je zato ovakav vid brige i potpore zajednice neophodan. A puno im znači i u moralnom smislu.

Četvrtak, 05. 09. 2019.

Čudne tvrdnje o Belom Manastiru

Ha-ha tvrdnje o Belom ManastiruHa-ha tvrdnje o Belom ManastiruNa web-stranici kartahr.com pronađosmo nevjerojatan opis Belog Manastira. Naime, iza dvije rečenice kojima se nema što prigovoriti, slijedi rečenica u kojoj se broj stanovnika koji se odnosi na Grad Beli Manastir (grad + prigradska naselja: 11.000) pripisuje gradu (gradskom naselju) Beli Manastir. Potom slijedi "urnebes", koji moramo citirati i to crvenim slovima: "Grad je poznat po mnogobrojnim samostanima, koji uljepšavaju grad Beli Manastir, i ostavljaju bez daha..."

Četvrtak, 05. 09. 2019.

Biciklijada "Mali Pariz – Klakar"

Otkazana biciklijada 'Mali Pariz - Klakar'Otkazana biciklijada 'Mali Pariz - Klakar'Slavonskobrodska Udruga marketinških aktivnosti "LIMA" već niz godina organizira vjerojatno najjedinstveniju biciklijadu u Hrvatskoj pod imenom "Mali Pariz – Klakar". Ta se biciklijada vozi od slavonskobrodskog kvarta "Mali Pariz" pa sve do 26 kilometra udaljenog pitoresknog slavonskog sela "Klakar".

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok