MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Izvaninstitucionalno obrazovanje

Norveški ambasador Haakon BlankenborgNorveški ambasador Haakon BlankenborgU četvrtak, 12. III. 2020. godine, s početkom u 11 sati, u Hotelu Osijek održane su uvodna konferencija i dvije radionice na kojima su predstavljeni prioriteti Programa Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizens fund; ACF Hrvatska) u razdoblju od 2020. do 2024. godine. Upravitelj Fonda je konzorcij u sastavu: Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke i CNVOS – Centar za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija iz Ljubljane.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Za subotu, 21. III. 2020. godine, bilo je planirano obilježavanje 75. godišnjice Bolmanske bitke u organizaciji Udruge antifašističkih boraca i antifašista Beli Manastir i Općine Jagodnjak. Zbog pandemije izazvane koronavirusom obilježavanje se ODGAĐA do daljega.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok