MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Izvaninstitucionalno obrazovanje
Utorak, 04. 02. 2020.

Svjetski dan borbe protiv raka

Svjetski dan borbe protiv rakaSvjetski dan borbe protiv rakaSvakog 4. veljače / 4. februara u svijetu se obilježava Svjetski / Međunarodni dan borbe protiv raka kao jedinstvena inicijativa za borbu protiv te globalne epidemije. Tim se obilježavanjem nastoji podići svjesnost i znanje o raku i tražiti od vlada i pojedinaca u cijelom svijetu da poduzmu što efikasnije mjere u borbi protiv raka. Od 2019. do 2021. godine taj se svjetski dan obilježava pod krilaticom "Jesam i hoću", uz poruku da svatko osobno može učiniti mnogo kako bismo smanjili breme malignih bolesti u društvu.

Za socijalno ugrožene i starije osobeZa socijalno ugrožene i starije osobe"Oazin" šnajderaj djeluje kroz trogodišnji program "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U njemu krojačica Jelena Opačić-Matijević za socijalno ugrožene i starije osobe s područja Grada Belog Manastira besplatno krpi garderobu i izrađuje upotrebne predmete od robe donirane "Oazinoj" burzi koju nitko ne želi preuzeti.

Tokom prvog mjeseca 2020. godine "Oazina" krojačica okrpila je jednu bluzu i suknju te sašila jedan šal.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok