MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Izvaninstitucionalno obrazovanje

Tamburaški sastav Brace na 'Adventu u Belom Manastiru'Tamburaški sastav Brace na 'Adventu u Belom Manastiru'

Mirela Alagić, predsjednica P.G.D.I.-jaMirela Alagić, predsjednica P.G.D.I.-ja(Fotoalbum BaranjaMedije može se vidjeti ovdje)

Belomanastirska udruga "Projekt građanske demokratske inicijative" (P.G.D.I.), koja kao i "Oaza" ima sjedište u Društvenom centru, svečano je u petak, 20. XII. 2019. godine, s početkom u 18 sati, u Etnološkom centru baranjske baštine i u prisustvu većeg broja uzvanika, proslavila 20 godina svoga rada i postojanja, odnosno svojih prvih 20 godina rada, kako s ponosom kažu pgdijevci.

Petak, 20. 12. 2019.

"Slapov" advent u Erdutu

Predsjednica 'Slapa' Sonja Vuković (lijevo u sredini)Predsjednica 'Slapa' Sonja Vuković (lijevo u sredini)U petak, 20. XII. 2019. godine, s početkom u 14 sati, u Centru za održivi ruralni razvoj u Erdutu osječka Udruga za kreativni razvoj Slap organizirala je po dvanaesti put "Advent u Erdutu". Na to događanje slapovci su pozvali svoje prijatelje, suradnike i partnere iz javnog, civilnog i privatnog sektora, koji su pristigli iz Osijeka, Baranje te Erduta i okoline.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Hrvatski centar za razvoj volonterstva izdao je za kraj 2019. godine newsletter "Volonterski vjesnik", u kome su objavljena 23 članka. Među njima je i članak s naslovom Belomanastirski najvolonteri 2019. godine o volonterskoj nagradi i priznanjima koje je 6. XII. 2019. godine dodijelio "Oazin" volonterski centar. Opširniji članak o tim priznanjima može se vidjeti na "Oazinoj" web-stranici OVDJE, a do članka u "Volonterskom vjesniku" može se doći preko gornje poveznice označene crvenom bojom, a može ga se vidjeti i na dnu ove objave.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok