MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Izvaninstitucionalno obrazovanje

Slika iz "Glasa Slavonije" (2018)Slika iz "Glasa Slavonije" (2018)U "Glasu Slavonije" od 13. III. 2018. godine, na 18. stranici, objavljen je veliki članak Ivice Getta, preko cijela tri stupca, o 86-godišnjoj Belomanastirki Smilji Ignac, koja je dugogodišnja korisnica "Oazinih" socijalnih usluga besplatnih toplih obroka i pomoći u kući.

U članku je, pored ostaloga, napisano da je Smilja najstarija baranjska Romkinja, da živi sama u svojoj kućici u belomanastirskoj Pančićevoj ulici, da na televiziji voli gledati zabavne emisije te da najviše voli jesti ono što ima.

Romsko kulturno-umjetničko društvo DardaRomsko kulturno-umjetničko društvo DardaU petak, 16. III. 2018. godine, s početkom u 14 sati, u darđanskom Domu kulture bit će predstavljen projekt nazvan "Muzej osobne povijesti Roma". Taj će projekt, u partnerstvu s Romskim kulturno-umjetničkim društvom (RKUD) Darda, provoditi zagrebačka udruga "Fade in" na području Osječko-baranjske i Brodsko-posavske županije.

Radno predsjedništvoRadno predsjedništvo(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 13. III. 2017. godine, s početkom u 18 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održana je redovna izvještajna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza. Sjednicu je vodila Ana Jeličić, u radnom predsjedništvu bile su dr. med. Miroslava Kralj, Jadranka Kuduz i Ljubica Buha. Sjednici je prisustvovao 21 od ukupno 30 članova.

Dnevni red sjednice bio je:

'Oazin' upravni odbor'Oazin' upravni odbor U utorak, 13. III. 2018. godine, s početkom u 17:30 sati, u "Oazinom" uredu održana je 18. sjednica Upravnog odbora (UO) Mirovne grupe Oaza. Pored predsjednice "Oaze" dr. med. Miroslave Kralj, koja je po funkciji članica i predsjedavajuća UO, na sjednici su bile članice UO Ljubica Buha i Sofija Petrović te direktorica "Oaze" Vesna Nedić. Odsutne su bile članice UO Gordana Čiča i Jasna Petrović.

Zapisnik je vodila Ana Jeličić.

Belomanastirski gradonačelnik Tomislav Rob (desno)Belomanastirski gradonačelnik Tomislav Rob (desno)(Fotoalbum se može vidjeti ovdje-GBM)

U utorak, 13. III. 2018. godine, s početkom u 14 sati, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira održan je radni sastanak na temu budućih zajedničkih prijava na natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava, odnosno projekata u kojima će belomanastirske udruge te ustanove i trgovačka društva biti prijavitelji, a Grad Beli Manastir partner ili suradnik.

Kliknite na plakat da biste ga vidjeli u većem formatuKliknite na plakat da biste ga vidjeli u većem formatu

U sklopu humanitarne akcije "Za Dorianovo zdravo i sretno djetinjstvo", Grad Beli Manastir, Centar za kulturu, "Prijatelji Svetog Martina" i Foto-kino klub "Baranja-film" pozivaju Belomanastirce i Baranjce na humanitarnu izložbu fotografija Momira Dvornića. Izložba će biti otvorena u ponedjeljak, 19. III. 2018. godine, u 18.00 sati, u izložbenom prostoru Centra za kulturu Grada Belog Manastira (predvorje kina).

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok