MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Izvaninstitucionalno obrazovanje
Subota, 10. 06. 2017.

Susret LAG-ova u Baranji

Lagovci oko velikog bureta na VidikovcuLagovci oko velikog bureta na Vidikovcu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Lokalna akcijska grupa Baranja bila je 9. i 10. VI. 2017. godine domaćin studijskog posjeta LAG-ova pod nazivom "Mogućnosti razvoja projekata suradnje vezano uz ruralni i vinski turizam". U tome je sudjelovalo sedam LAG-ova s područja Republike Hrvatske (LAG Međimurski doli i bregi, LAG Moslavina, LAG Papuk, LAG Karašica, LAG Vuka-Dunav, LAG Srijem i LAG Bosutski niz) te Lokalna akciona grupa "Panonski fijaker" iz Sombora.

Knjiga Đorđa BalićaKnjiga Đorđa BalićaU utorak, 13. VI. 2017. godine, s početkom u 20 sati, u Znanstvenom i kulturnom centru "Milutin Milanković" u Dalju, održat će se predstavljanje knjige Đorđa Balića "Jankovac: planinarska priča". U promociji učestvuju:

  • Otmar Tosenberger, predsjednik udruge "Slavonski planinari", Osijek
  • dr. med. Gojko Mišković, publicist iz Sombora
  • Darija Gabrić, novinarka iz Osijeka,
  • Đorđe Balić, autor knjige, Osijek

ULAZ SLOBODAN!

"Dug čovjeka prema prirodi na Jankovcu je vječan, ali treba stalno pokazivati i dokazivati da dug s poštovanjem otplaćujemo" – Đorđe Balić

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok