MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Edukacije
Ponedjeljak, 04. 03. 2019.

Rad "Oazine" praonice (II/2019)

Sušenje veša u dvorištu Društvenog domaSušenje veša u dvorištu Društvenog domaU drugom mjesecu 2019. godine veš se u "Oazinoj" praonici prao pet puta: dva puta za potrebe socijalno ugrožene osobe, dva puta za potrebe Društvenog centra i jednom za potrebe "Oazine" burze odjeće i obuće. Za potrebe Društvenog centra prale su se kuhinjske krpe i peškiri. Tri puta koristio se kratki program, a dva puta veš se prao na 90 °C.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U četvrtak, 14. III. 2019. godine, s početkom u 19 sati, u belomanastirskoj kinodvorani gostuje Gradsko kazalište "Joza Ivakić" Vinkovci s predstavom "Staklena menažerija" američkog dramatičara T. Williamsa. Ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti radnim danom od 9 do 14 sati u Centru za kulturu ili sat vremena prije predstave na blagajni kina, a mogu se telefonski rezervirati na broj 701-214 ili na e-mail czk.belimanastir@gmail.com.

Predstavu je režirao Dražen Ferenčina, a u njoj glume Areta Čurković, Vladimir Andrić, Matea Marušić i Ivan Vukelić.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok