MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Edukacije

S prošlogodišnjeg krosa na 'Šparti'S prošlogodišnjeg krosa na 'Šparti'Kao i prethodnih godina, i ove godine Vijeće srpske nacionalne manjine u Gradu Belom Manastiru organizira Kros RTS-a za učenike osnovnih škola. Kros će se održati u petak, 18. V. 2018. godine, na belomanastirskom Gradskom stadionu (popularnoj "Šparti"), s početkom u 18 sati.

Nakon utrka po kategorijama, slijedi osvježenje i okrepljenje (pica i sokovi). Odabrana ekipica malih trkača s ovog Krosa učestvovat će na Kampu RTS-a za djecu iz dijaspore i regiona u Svilajncu (Srbija). Organizatori Krosa u Belom Manastiru očekuju velik broj učesnika!

A kako je protekao Kros RTS-a u Belom Manastiru 2017. godine, može se vidjeti ovdje.

Besplatno mjerenje krvnog tlaka i šećera u krviBesplatno mjerenje krvnog tlaka i šećera u krviPreko svoje stranice na Facebooku, Gradsko društvo Crvenog križa Beli Manastir obavijestilo je građane Belog Manastira i prigradskih naselja da će na Sajmu udruga Baranje, u suradnji s Patronažnom službom Doma zdravlja Beli Manastir, na belomanastirskom Trgu slobode u subotu, 12. V. 2018. godine, od 10 do 12 sati, besplatno mjeriti tlak i šećer u krvi.

Pozivaju se svi zainteresirani građani da se odazovu toj akciji u svrhu bolje kontrole svoga zdravlja.

Kliknite na plakat za veći formatKliknite na plakat za veći format

Već 13. godinu zaredom Mirovna grupa Oaza organizira sajam udruga koje djeluju na području Baranje. Ove godine Sajam će se održati 12. svibnja (maja) 2018. na Trgu slobode u Belom Manastiru od 10 do 13 sati.

Cilj Sajma je prezentacija programskih aktivnosti udruga koje djeluju u Baranji. Udrugama će biti osigurani štandovi te će im se tako omogućiti da izlažu svoje promotivne materijale i proizvode te prezentiraju svoje aktivnosti.

Sajam se ove godine održava uz financijsku potporu Grada Belog Manastira i uz volonterski angažman "Oazinih" aktivista i aktivistica. Očekuje se i potpora Osječko-baranjske županije (rezultati natječaja još nisu poznati).

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok