MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 06 Svibnja 2019

U nedjelju, 5. V. 2019. godine, diljem Hrvatske provedeni su izbori za članove vijeća i predstavnike nacionalnih manjina.

Uvjeti za izbore
U lokalnim jedinicama u kojima pripadnici manjina sudjeluju u ukupnom stanovništvu s najmanje 1,5%, u općinama i gradovima na čijem području živi više od 200 pripadnika pojedine nacionalne manjine, te u županijama na čijem području živi više od 500 pripadnika nacionalne manjine birala su se vijeća.

U jedinicama na čijem području živi najmanje 100 pripadnika nacionalne manjine, birao se predstavnik nacionalne manjine.

Ponedjeljak, 06. 05. 2019.

Poziv na konzultacije u Osijeku

CROSOLPlatforma za međunarodnu građansku solidarnost Hrvatske – organizacija je civilnog društva koja je aktivna u području međunarodne razvojne suradnje i humanitarne pomoći.

U suradnji s Ministarstvom vanjskih i europskih poslova CROSOL provodi konzultacije (tribinu) sa zainteresiranom javnošću te će u petak, 10. V. 2019. godine, konzultacije održati u Osijeku. Događaj služi informiranju građana o mogućnostima koje donosi predsjedanje Vijećem EU, a također će biti predstavljena i publikacija "Vodič kroz hrvatsko predsjedanje Vijećem Europske unije".

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok