MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 16 Studenog 2019

Sanja Horvat i Nebojša ŠimićSanja Horvat i Nebojša ŠimićU subotu, 16. XI. 2019. godine, u Velikoj dvorani (bivšoj kinodvorani) Centra za kulturu i u sklopu 11. Europske Noći kazališta, Gradsko kazalište Beli Manastir izvelo je predstavu "Sljedeći" (*), što se prema reakcijama publike pokazalo kao vrlo dobar odabir.

Naime, ta komedija, jednočinka, koja šaljivo govori o regrutaciji, muškarcima vrlo važnom segmentu života, u izvedbi mladih i talentiranih glumaca Sanje Horvat i Nebojše Šimića, pokazala se kao pravi izbor za subotnje veče. Spomenuti glumci svojom su dobrom glumom, kostimima i izvrsnim talentom zaokupili svu pažnju publike i nasmijali je do suza.

Nikola Živković, Žaklina Lazarević i Milenko Vasiljević - ČikoNikola Živković, Žaklina Lazarević i Milenko Vasiljević - ČikoU subotu, 16. XI. 2019. godine, s početkom u 18 sati, u prostorijama osječkog pododbora SKD-a "Prosvjeta", pred pedesetak posjetilaca, održana je promocija druge zbirke aforizama pod naslovom "Čikine bockalice 2" autora Milenka VasiljevićaČike, što je njemu deveta samostalna knjiga.

Sanja Horvat i Nebojša ŠimićSanja Horvat i Nebojša ŠimićU petak i subotu, 15-16. XI. 2019. godine, a povodom 11. Europske Noći kazališta i obilježavanja Dana Grada Belog Manastira, Gradsko kazalište Beli Manastir odigralo je u kinodvorani Centra za kulturu dvije premijere.

U petak je odigrana predstava "Pruži mi ruku" u suradnji s Odjelom prevencije Policijske uprave osječko-baranjske i županijskim Savjetom mladih, a u subotu predstava "Sljedeći" pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture RH.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok