MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 16 Listopada 2020

Danijela Vuković Litarac, Desa Kolesarić, Dejana CrvenkovićDanijela Vuković Litarac, Desa Kolesarić, Dejana Crvenković(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 16. X. 2020. godine, s početkom u 11 sati, u prostorijama Udruge žena Vukovar, na adresi Brune Bušića 74 u Borovu naselju, održan je drugi sastanak projektnog tima projekta "Nova znanja – nove prilike". Sastanku su prisustvovale predstavnice nositelja projekta iz Udruge žena Vukovar te predstavnice partnerskih organizacija: Mirovne grupe Oaza Beli Manastir, Centra za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca te udruge "S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice (skraćeno S.O.S. Virovitica).

Uime "Oaze" na sastanku je bila projekt-koordinatorica Vesna Nedić, a na sastanku je bilo govora o nadolazećim projektnim aktivnostima i njihovoj dinamici.

Sandra KušenićSandra KušenićU petak, 16. X. 2020. godine, s početkom u 9 sati, održano je predavanje "Jačanje kapaciteta pružatelja usluga u području rada savjetovališta za žrtve nasilja u obitelji", koje je organizirala Ženska udruga "Izvor" iz Tenje. Jedan dio zainteresiranih predavanje je slušao online, dok je drugi dio bio na predavanju u Hotelu Osijek. Online je predavanje slušalo čak 168 osoba.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok