MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 04 Listopada 2019
Petak, 04. 10. 2019.

Susret pjesnika u Osijeku

Miroslav Ilić (prvi slijeva), Miloš Dujanović (šesti slijeva)Miroslav Ilić (prvi slijeva), Miloš Dujanović (šesti slijeva)U petak, 4. X. 2019. godine, u prostorijama osječkog Pododbora SKD-a "Prosvjeta", održan je Susret pjesnika kao drugo događanje u okviru manifestacije 22. Dani kulture Srba Istočne Slavonije, Baranje i Zapadnog Srema. Pred četrdesetak članova Pododbora i gostiju predstavilo se 14 pjesnika iz Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije, među njima i troje iz Baranje (čija su prezimena podvučena):

Vrijedni mali kreativciVrijedni mali kreativci(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 4. X. 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održana je sedamnaesta "Oazina" zabavna radionica za djecu. Na toj radionici konačno je završena izrada kasica-prasica. Opis prethodnih radionica vidjeti OVDJE i OVDJE.

Bicikl za 'Oazinog' malog korisnikaBicikl za 'Oazinog' malog korisnikaTokom devetog mjeseca 2019. godine "Oazinoj" burzi roba je donirana 16 puta, a izdavana 35 puta. Najviše donatora bilo je iz Belog Manastira, a bilo ih je i iz Osijeka i Kneževih Vinograda. Korisnika je također najviše bilo iz Belog Manastira, a bilo ih je i iz Bolmana, Branjinog Vrha, Darde, Duboševice, Popovca i Torjanaca. Redovito je vođena evidencija zaprimljene i izdane odjeće i obuće.

U toku izdavanja odjeće i obuće, dok korisnici pregledavaju ono što im je ponuđeno, često krenu razne priče. Jedna je korisnica pitala ima li "Burza" možda nekakav bicikl za njenog sina, što je ispalo odlično jer je "Oazina" aktivistica Sandra imala kod kuće jedan mali bicikl koji je željela nekome donirati.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok