MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 04 Travnja 2020

Prijetnja cijelom svijetuPrijetnja cijelom svijetu"Documenta – Centar za suočavanje s prošlošću" iz Zagreba uputio je dana 4. IV. 2020. godine Vladi RH, Ministarstvu vanjskih i europskih poslova i medijima poziv na uspostavu primirja u svijetu i podršku globalnoj solidarnosti. Time se podupire inicijativa glavnog tajnika UN Antónija Guterresa za trenutni prekid vatre i uspostavu primirja u cijelom svijetu, kako bismo se fokusirali na "pravu borbu naših života" – borbu protiv pandemije koronavirusa.

Poziv "Documente" dosad su podržale 43 organizacije iz Hrvatske, među njima i Mirovna grupa Oaza iz Belog Manastira, te 173 građana i građanke. Poziv se može pročitati OVDJE, a prikupljanje potpisa nastavlja se na ovoj poveznici: peticija24.com.

Subota, 04. 04. 2020.

Belomanastirska tržnica

Rad samo na kioscima i u zatvorenom dijeluRad samo na kioscima i u zatvorenom dijelu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Zbog epidemije koronavirusa na belomanastirskoj tržnici dozvoljen je rad samo u zatvorenom dijelu i na kioscima, uz provođenje zaštitnih mjera dezinficiranja ruku i održavanja razmaka između kupaca od dva metra.

(Foto: Rajko Cicak / BaranjaMedija.hr)

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok