MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 20 Travnja 2020

Inicijativa za snažno civilno društvoInicijativa za snažno civilno društvo"Inicijativa za snažno civilno društvo zatražila je od Vlade da donese mjere za očuvanje rada nevladinih organizacija. 'Mjerama podržite udruge i druge organizacije civilnog društva koje doprinose općem dobru i zajednica', stoji u dopisu koji je ova inicijativa uputila Uredu za udruge Vlade RH, Ministarstvu rada i mirovinskog sustava, Ministarstvu regionalnog razvoja i europskih fondova te Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnog društva. (...)

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Od ponoći, 20. IV. 2020. godine, za kretanje po Osječko-baranjskoj županiji – pa onda i po cijeloj Baranja – više nisu potrebne e-propusnice. Na zahtjev Županije, a uvažavajući povoljnu epidemiološku situaciju, to je odobrio Nacionalni stožer civilne zaštite. Propusnice će i dalje trebati za odlazak iz jedne županije u drugu, izuzev između Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok