MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Nedjelja, 22 Ožujka 2020

Beli Manastir, Betonska ulica - pogled prema zapaduBeli Manastir, Betonska ulica - pogled prema zapaduU nedjelju, 22. III. 2020. godine, u večernjim satima, nad Belim Manastirom nadvio se crni oblak sa zapada... Bila bi to lijepa slika da nije onoga koronavirusnog oblaka koji je pritisnuo cijeli svijet...

Nedjelja, 22. 03. 2020.

Dva snažna potresa u Zagrebu

U nedjelju, 22. III. 2020. godine, u 6 sati i 24 minute, seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su vrlo jak potres s epicentrom kod Markuševca kod Zagreba. Magnituda potresa iznosila je 5,5 prema Richteru, a intenzitet u epicentru bio je VII. stupnja MCS-ljestvice. Potres se osjetio diljem Hrvatske. U širem epicentralnom području potres je izazvao znatne štete. 

U 7 sati i 1 minutu dogodio se i naknadni potres magnitude 5,0.

 (Izvor: pmf.unizg.hr)

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok