MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 07 Studenog 2019

Zanimljiva društvena igraZanimljiva društvena igraNeke "Oazine" korisnice sastaju se svakog četvrtka u "Oazinom" dnevnom boravku. Druženje počinje u 15 i traje do 18 sati. Standardnu ekipu za igru "Rummy" čine Mara, Dubravka, Greta i Klara (na slici). A ako netko izostane, kao četvrta uskače "Oazina" zaposlenica Jelena, koja toga dana dežura u "Oazinoj" burzi odjeće i obuće u poslijepodnevnoj smjeni.

U desetom mjesecu 2019. godine održano je pet druženje četvrtkom: 3, 10, 17, 24. i 31. listopada.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Zavod za baranjsku povjesnicu Beli Manastir i Gradsko kazalište Beli Manastir i pozivaju sve zainteresirane na javno predstavljanje treće knjige iz troknjižja o baranjskim pustarama pod naslovom "Pustara" autorice Daniele Taslidžić Herman.

Predstavljanje će se održati u četvrtak, 14. XI. 2019. godine, s početkom u 18:30 sati, u konferencijskoj dvorani Etnološkog centra baranjske baštine u Belom Manastiru, Ulica kralja Tomislava 70. Organizatori s radošću očekuju sve goste!

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok