MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 11 Travnja 2018

'Marš za znanost' u Zagrebu i Splitu'Marš za znanost' u Zagrebu i SplituPoštovani, javljamo vam se iz organizacije 'Marša za znanost', koji će se održati u subotu, 14. IV. (travnja) 2018. godine, s početkom u 5 minuta do podneva u Zagrebu i Splitu. Pozovite svoje članove i simpatizere te nam se i sami pridružite u ovoj zajedničkoj borbi 14. IV. 2018. u 11:55 kod kipa Nikole Tesle u Zagrebu.

Želja nam je potaknuti što veći broj ljudi da maršira s nama za znanost, u čemu bi nam podrška nevladinih organizacija bila od velike pomoći. Apeliramo stoga na vas kao proaktivne članove društva da nas podržite u borbi za znanost i boljitak u našoj zemlji.

Donka Dvornić, Ana Jeličić, Anica Frič, Magdalena Nikolić, Mira Ćosić, Rožika Budimir (stoje); Jadranka Kuduz, Ljubica Buha (sjede)Donka Dvornić, Ana Jeličić, Anica Frič, Magdalena Nikolić, Mira Ćosić, Rožika Budimir (stoje); Jadranka Kuduz, Ljubica Buha (sjede)U mjesecu ožujku (martu) 2018. godine, a prema projektu "Dostojanstveno starenje – II" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održane su tri likovno-kreativne radionice od 18 do 20 sati, dvije ponedjeljkom i jedna utorkom (12, 19. i 20. III.), a vodila ih je Ana Jeličić.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok