MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 24 Veljače 2020

 (Biografija: Ѓорѓи Желчески, sr-wikipedia)

Ponedjeljak, 24. 02. 2020.

Poziv na izložbu damskih suncobrana

Kolo srpskih sestara "Sveta Jelena Dečanska" iz Belog Manastira poziva zainteresirane na izložbu unikatnih damskih suncobrana gospođe Duške Marčeta. Izložba pod naslovom "Niti koje nas spajaju" održat će se nedjelju, 1. III. 2020. godine, s početkom u 17 sati, u Etnološkom centru baranjske baštine u Belom Manastiru, Ulica kralja Tomislava 70.

Ulaz na izložbu je besplatan, a svi su gosti dobrodošli.

Ponedjeljak, 24. 02. 2020.

Poziv na izložbu slika Rade Marković

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U petak, 28. II. 2020. godine, s početkom u 18 sati, Pododbor Osijek SKD-a "Prosvjeta", u svojim prostorijama na adresi: Osijek, Ulica Matije Gupca 32, otvara izložbu slika darđanske slikarice Rade Marković pod naslovom "Žena" (isklesana kroz vjekove).

Rada Marković (rođena 1961. godine) diplomirana je slikarica, grafički inženjer i voditeljica Likovne radionice "Petar Dobrović" u Dardi. Slikarstvom se bavi još iz školskih dana, intenzivnije od 1995. godine. Najčešće koristi tehnike olovke, pastela, akvarela i ulja na platnu. Teme su joj različite – najviše ženske figure. Sudionica je mnogobrojnih grupnih i samostalnih izložbi te likovnih kolonija, kao i likovnih kolonija "Đola" u Dardi, na kojima je i organizatorica.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok