MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 13 Studenog 2019

Razred 2.c učiteljice Elizabete NikolićRazred 2.c učiteljice Elizabete Nikolić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 13. XI. 2019. godine, u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u OŠ Darda održana je četvrta radionica u 2.c-razredu. Radionicu je održala njihova učiteljica Elizabeta Nikolić. Tema radionice bila je "Kako rješavati sukob".  Na radionici je sudjelovalo 12 učenika.

Učiteljica Tihana JozinUčiteljica Tihana Jozin(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 13. XI. 2019. godine, održane su šesta i sedma radionica u posebnim odjelima OŠ Darda. Radionice je održala učiteljica Tihana Jozin. Na radionici je sudjelovalo šest učenika. Teme su bile "Kako rješavati sukobe" i "Nenasilno rješavamo sukobe".

Radionice se održavaju u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok