MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 11 Siječnja 2021

Radni stol za online-sastanakRadni stol za online-sastanakU ponedjeljak, 11. I. 2021. godine, s početkom u 10:15 sati, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić održala je online-sastanak s Katarinom Gaćina iz Belog Manastira, koja je prošle godine bila polaznica osposobljavanja za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU prema projektu "Nova znanja – nove prilike".

Priprema nove web-stranicePriprema nove web-straniceU ponedjeljak, 11. I. 2021. godine, s početkom u 9:10 sati, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić održala je online-sastanak s Nenom Radićem, web-dizajnerom iz Višnjevca i nekadašnjim "Oazinim" zaposlenikom, a u vezi s kreiranjem web-stranice "Oazinog" volonterskog centra. Kreiranje takve web-stranice jedna je od aktivnosti programa "Volontiraj i ti", financiranog od Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politiku. O tom programu pisali smo OVDJE.

Ponedjeljak, 11. 01. 2021.

28. sjednica "Oazinog" Upravnog odbora

U srijedu, 11. I. 2021. godine, održana je 28. sjednica Upravnog odbora (UO) Mirovne grupe Oaza. Zbog situacije s epidemijom koronavirusa i zbog preporuka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske sjednica je i ovaj put organizirana online i telefonskim putem.

Uz predsjednicu "Oaze" Jasnu Petrović, koja je po funkciji članica i predsjedavajuća UO, na  sjednici su učestvovale sve članice UO: Ana Jeličić, Jadranka Kuduz, Sofija Petrović i Stela Stanojević. Direktorica "Oaze" Vesna Nedić pripremila je svu potrebnu dokumentaciju.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok