MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 05 Lipnja 2019

Milan Dvornić (u sredini)Milan Dvornić (u sredini)(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 5. VI. 2019. godine, s početkom u 12 sati, u Muzeju Vojvodine u Novom Sadu održana je izložba slika Milana Dvornića iz Belog Manastira s baranjskim etnografskim motivima i predstavljanje knjige "Narodni običaji Srba u Baranji" istog autora. Tom događaju prisustvovao je veliki broj zainteresiranih građana, a najviše Baranjaca iz Novog Sada i okoline.

'Oazina' projekt-koordinatorica potpisuje ugovor'Oazina' projekt-koordinatorica potpisuje ugovorU srijedu, 5. VI. 2019. godine, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić u Osječko-baranjskoj županiji (OBŽ) u Osijeku, u Upravnom odjelu za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu, potpisala je ugovor o financiranju projekta "Sajam udruga Baranje 2019."

Projekt je prošao na javnom natječaju za financiranje programa i projekata udruga, za koje su odobrena sredstva iz Proračuna Osječko-baranjske županije za 2019. godinu. Vrijednost "Oazinog" projekta je 2.800 kuna.

5.000 kuna od OBŽ za besplatne tople obroke5.000 kuna od OBŽ za besplatne tople obrokeU srijedu, 5. VI. 2019. godine, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić u Osječko-baranjskoj županiji (OBŽ) u Osijeku, u Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb, Kapucinska ulica 40/I, potpisala je ugovor o financiranju projekta "Besplatni topli obroci za starije i nemoćne osobe".

Projekt je prošao na javnom natječaju za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro iz Proračuna Osječko-baranjske županije u 2019. godini. Vrijednost projekta je 5.000 kuna, a cijeli iznos namijenjen je isključivo za financiranje socijalne usluge dostave besplatnih toplih obroka za starije i nemoćne osobe s područja Grada Belog Manastira.

Majica za svakog učesnika Sajma udrugaMajica za svakog učesnika Sajma udrugaU srijedu, 5. VI. 2019. godine, u "Oazu" su stigle majice za Sajam udruga Baranje 2019. "Oaza" organizira Sajam udruga već četrnaestu godinu zaredom. Sajam je bio planiran za 1. VI. 2019, ali je odgođen zbog najavljenog lošeg vremena. Majice su izrađene u Grafičkom obrtu "Fist" iz Borova, a namijenjene su za sudionike Sajma, kojega financiraju Grad Beli Manastir i Osječko-baranjska županija.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok