MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 01 Lipnja 2019

Zaposlenica Sandra Kušenić i korisnicaZaposlenica Sandra Kušenić i korisnica"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku petog mjeseca 2019. godine roba je "Oazinoj" burzi donirana 19 puta, a izdavana 32 puta.

Tokom mjeseca bilo je najviše donacija dječje garderobe i robe za bebe, koje su većinom donirali građani Belog Manastira. Kao i prethodnih mjeseci, korisnici su bili ne samo iz Belog Manastira, nego i iz drugih baranjskih mjesta (Batine, Bolmana, Duboševice, Kneževa, Popovca, Šećerane i Torjanaca).

Olimpijski bazen u Kneževim VinogradimaOlimpijski bazen u Kneževim VinogradimaIako je bilo planirano da će kupališna sezona 2019. godine u Sportsko-rekreacijskom centru (SRC) Kneževi Vinogradi, odnosno na "Suljoškim bazenima", početi 1. VI., zbog nepovoljnih vremenskih prilika početak je odgođen za subotu, 8. VI.

Popravljanje odjeće donirane 'Oazinoj burziPopravljanje odjeće donirane 'Oazinoj burzi"Oazin" šnajderaj djeluje kroz trogodišnji program "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U njemu "Oazina" krojačica Jelena Opačić-Matijević besplatno krpi garderobu i izrađuje upotrebne predmete od odjevnih stvari doniranih "Oazinoj" burzi koje nisu podijeljene (i koje neće biti podijeljene jer ih nitko ne želi preuzeti), i od doniranih materijala, za socijalno ugrožene i starije osobe s područja Grada Belog Manastira.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok