MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 27 Studenog 2019

Dubravka ObadDubravka ObadU srijedu, 27. XI. 2019. godine, s početkom u 10 sati, u zagrebačkom Hotelu Dubrovnik održan je seminar "Financijsko poslovanje neprofitnih organizacija". Seminar je organizirala zagrebačka tvrtka Konto Obad d.o.o, a na seminaru je, pored mnogobrojnih učesnika, bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, koja je u "Oazi" odgovorna za financijsko poslovanje.

Teme seminara bile su vezane za financijsko poslovanje neprofitnih organizacija (NPO): izrada financijskog plana i priprema financijskog poslovanja za 2020. godinu te kako čitati i razumjeti financijske izvještaje neprofitnih organizacija. Predavači su bili diplomirana ekonomistica Dubravka Obad i profesor matematike Toni Milun.

LPZ Osječko-baranjske županijeLPZ Osječko-baranjske županijeU srijedu, 27. XI. 2019. godine, s početkom u 10 sati, u Županijskoj vijećnici Osječko-baranjske županije održana je sjednica Partnerskog vijeća Lokalnog partnerstva za zapošljavanje (LPZ) Osječko-baranjske županije (OBŽ). Na sjednici je uime "Oaze" bio Neno Radić.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok