MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 18 Svibnja 2017

LAG-ove zahvalniceLAG-ove zahvalniceU četvrtak, 18. V. 2017. godine, s početkom u 10 sati, u belomanastirskom Etnološkom centru baranjske baštine otvorena je Izložba jastuka i pokrivala ukrašenih tradicionalnim baranjskim vezom u sklopu građanske akcije "Zajedno do ljepše i bogatije ljetne pozornice", koja je, u organizaciji LAG-a Baranja, provedena u okviru Poziva "Naš doprinos zajednici" osječke Zaklade Slagalica.

Tom prilikom LAG je dodijelio zahvalnice organizacijama (udrugama i institucijama) koje su učestvovale u toj građanskoj akciji, kao i zaslužnim članovima i članicama tih organizacija. Zahvalnice su dobile i Mirovna grupa Oaza te "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić i aktivistice Ana Jeličić, Jelena Opačić-Matijević i Dragana Nikolić, koje su učestvovale na pripremnim sastancima i / ili radionicama.

Pozdrav posjetiteljima Etnološkog centraPozdrav posjetiteljima Etnološkog centra(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 18. V. 2017. godine, u belomanastirskom Etnološkom centru baranjske baštine, nakon otvaranja Izložbe jastuka i pokrivala ukrašenih tradicionalnim baranjskim vezom (vidjeti ovdje) i predstavljanja aplikacije "Walk & Bike Beli Manastir" (vidjeti ovdje), promoviran je i projekt "Hologramska baka u Etnološkom centru baranjske baštine".

Jelena Momčilović, Baranjska razvojna agencijaJelena Momčilović, Baranjska razvojna agencija

U četvrtak, 18. V. 2017. godine, u belomanastirskom Etnološkom centru baranjske baštine, nakon otvaranja Izložbe jastuka i pokrivala ukrašenih tradicionalnim baranjskim vezom (vidjeti ovdje), predstavljena je i aplikacija "Walk & Bike Beli Manastir", izrađena u sklopu projekta "Walking bike – faza 1", koja se može instalirati na pametne mobitele. Aplikaciju je predstavila Jelena Momčilović iz Baranjske razvojne agencije Grada Belog Manastira.

Zašto se baš ovaj vez našao na jastucima i pokrivalima?Zašto se baš ovaj vez našao na jastucima i pokrivalima?(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 18. V. 2017. godine, s početkom u 10 sati, u belomanastirskom Etnološkom centru baranjske baštine otvorena je Izložba jastuka i pokrivala ukrašenih tradicionalnim baranjskim vezom u sklopu građanske akcije "Zajedno do ljepše i bogatije ljetne pozornice", koja je provedena u okviru Poziva "Naš doprinos zajednici" osječke Zaklade Slagalica. Izložba je simbolično održana u povodu prve godišnjice od otvaranja Etnološkog centra, a organizator je Lokalna akcijska grupa (LAG) Baranja.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok