MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 01 Studenog 2019

Topli obrok na kućnom praguTopli obrok na kućnom praguProtekao je i listopad 2019. godine, a dostava besplatnih toplih obroka "Oazinim" potrebitim korisnicima nastavljena je i to zahvaljujući financiranju Grada Belog Manastira i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U listopadu 2019. u spomenutu dostavu bilo je uključeno 27 korisnika. Sve su to osobe starije životne dobi, bolesne, nesposobne za rad i korisnici socijalne pomoći pa im takav vid pomoći i brige puno znači.

U odabir korisnika svojim su savjetima i preporukama uključene i stručne osobe iz Centra za socijalnu skrb Beli Manastir. Distributer toplih obroka je Bistro "Kod Kaje", koji je u proteklom mjesecu korisnicima pripremio 621 ukusan obrok.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok