MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 07 Kolovoza 2019

Topli obroci za 'Oazine' korisnikeTopli obroci za 'Oazine' korisnikeU sedmom mjesecu 2019. godine nastavljena je dostava besplatnih toplih obroka "Oazinim" potrebitim korisnicima. Tu socijalnu uslugu financiraju Grad Beli Manastir i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U dostavu besplatnih toplih obroka bilo je uključeno 28 korisnika, mada taj broj varira od dana do dana jer, kao što uvijek i napominjemo, korisnici su većinom osobe starije životne dobi, najčešće bolesne, pa samim time i često po bolnicama na raznim pretragama, koje traju i više dana.

Kao i dosada, "proizvođač" i distributer toplih obroka i dalje je belomanastirski Bistro "Kod Kaje", koji je u proteklom mjesecu "Oazinim" korisnicima pripremio i dostavio 626 raznovrsnih toplih obroka. Obroci se dostavljaju radnim danima i to negdje između 12 i 14 sati kako bi korisnicima došao za ručak.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok