MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 15 Studenog 2023

"Oazina" burza odjeće i obuće sve je posjećenija.

Burza radi srijedom i petkomBurza radi srijedom i petkomU rujnu, odjeća je donirana čak 16, a izdana 30 puta. U listopadu su brojke nešto manje kada je u pitanju donirana roba, naime, radi se o 12 donacija. Roba je, u listopadu, izdana 34 puta.

Najveća potražnja je za zimskim jaknama.

Ono što molimo donatore je da ne donose bunde s pravim krznom, niti bilo što napravljeno od istog, a korisnike da ponesu vrećice sa sobom.

Kako većinom dolaze isti korisnici, stvorila su se i neka nova poznanstva pa uvijek vlada pozitivna atmosfera – vode se prijateljski razgovori, dijele se savjeti, ali dobivaju se i bračne ponude. Uglavnom, nije dosadno.

Natječaj je otvoren do 30.11.Natječaj je otvoren do 30.11.(Obrazac za nominaciju)

Povodom Međunarodnog dana volontera (5.12.), "Oazin" volonterski centar raspisuje natječaj za dodjelu "Nagrade volonter / volonterka godine" za 2023. godinu i dva "Priznanja za volonterski angažman" u 2023. godini na području Baranje. Natječaj traje do 30.11. 2023. godine. Prijave se mogu slati poštom (Mirovna grupa Oaza, J. Anatala 3, 31000 Beli Manastir) ili e-mailom (oaza_bm@yahoo.com).

Nalazite se ovdje: Naslovnica O nama
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok