MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 02 Srpnja 2019

U emisiji "Korak ka jednakosti" belomanastirskog Radija Banska kosa, koja je na programu bila u četvrtak, 27. VI. 2019. godine, s početkom u 17 sati, emitiran je razgovor novinarke Stane Nemet s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić. Tema razgovora bio je predstojeći Sajam udruga Baranje 2019. Razgovor je snimljen dan prije, 26. VI. (vidjeti OVDJE).

Emisija je 2. VII. 2019. godine postavljena na YouTube pa se može preslušati "klikanjem" na gornju sliku.

Sandra Kušenić i korisnice 'Oazine' burzeSandra Kušenić i korisnice 'Oazine' burze"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku šestog mjeseca 2019. godine roba je "Oazinoj" burzi donirana 23 puta, a izdavana 33 puta.

Nalazite se ovdje: Naslovnica O nama
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok