MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 07 Lipnja 2022

Vrijedna likovno-kreativna ekipaVrijedna likovno-kreativna ekipaU utorak, 7.6.2022. godine, u "Oazinim" prostorijama održana je još jedna likovno-kreativna radionica po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Kao i svakog utorka, radionicu je vodila zaposlenica Ana u prisustvu gotovo redovitih korisnica Jelisavke, Mirjane, Anice, Sanje i Savice koje su i ovoga puta bile jako fokusirane na temu i rad. Tema je bila nastavak prošlotjedne radionice, izrada lijepih, unikatnih narukvica od šarenih perli za humanitarnu akciju za našu malenu sugrađanku djevojčicu Doris. Nadamo se da će narukvice izazvati pozornost posjetitelja koji će svojim prilogom doprinijeti spomenutoj akciji.

Utorak, 07. 06. 2022.

Sastanak programskog tima

Sastanak u hladovini Anine teraseSastanak u hladovini Anine teraseU utorak, 7.6.2022. godine, održan je sastanak "Oazinog" programskog tima na terasi zaposlenice Ane. Sastanak je otpočeo u 10:30, a rasprava se vodila do 13 sati.

Dnevni red je okupirala samo jedna točka: Sajam udruga Baranje 2022. Iako se radilo o jednoj temi, "Oazi" je vrlo bitna jer je organizator navedenog događaja. Na svaki detalj treba misliti stoga su članice programskog tima, Sandra, Vesna, Ana i Dragana, kroz sve prošle i dogovorile.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok