MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 08 Rujna 2020

Izazovi za rad i djelovanje volonterskih centaraIzazovi za rad i djelovanje volonterskih centaraU utorak, 8. IX. 2020. godine, od 11 do 13 sati, održan je webinar za predstavnike hrvatskih volonterskih centara. Webinar je održan preko platforme, odnosno videokonferencijske aplikacije Zoom, a na njemu je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Utorak, 08. 09. 2020.

Međunarodni dan pismenosti

Međunarodni dan pismenostiMeđunarodni dan pismenostiMeđunarodni dan pismenosti obilježava se 8. rujna svake godine, a utemeljio ga je UNESCO 1967. s ciljem promoviranja važnosti učenja i pismenosti, ali i osvješćivanja javnosti o problemu nepismenosti koji još uvijek pogađa veliki dio svjetskog stanovništva.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok