MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 04 Kolovoza 2020

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

"Matica umirovljenika Grada Beli Manastir" izvještava na svojoj FB-stranici:

U predvečerje Dana pobjede, Dana domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, 4. kolovoza 2020. godine, združeni zborovi "Martinus" iz Belog Manastira i "BelAmi" iz Belišća, pod ravnanjem maestre Aleksandre Čeliković Cvidrak, izveli su koncert pod nazivom "... u srcu Te nosim".

'Daruj krv, spasi život''Daruj krv, spasi život'U utorak, 4. VIII. 2020. godine, organizirana je akcija dobrovoljnog darivanja krvi ''Daruj krv, spasi život'' u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Beli Manastir i Dnevnom boravku Crvenog križa Darda u Mecama, a sve u suradnji s timom Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek. U Mecama krv su dala 93, a u Belom Manastiru 39 davatelja.

(Izvor i foto: BaranjaMedija.hr)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok