MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 04 Srpnja 2020

Žiri: pune ruke poslaŽiri: pune ruke posla(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje-BaranjaMedija i ovdje-Baranjainfo)

U subotu, 4. VII. 2020. godine, na Jezeru u dijelu Bolmana od pamtivijeka zvanom – Pariz, održano je tradicionalno kulinarsko takmičenje pod imenom "Cigan-pečenje". Načelnik Općine Jagodnjak Stevo Mlinarević, koji živi u Bolmanu, kaže:

Učesnici likovne kolonije u Belom ManastiruUčesnici likovne kolonije u Belom Manastiru(Fotoalbum BaranjaMedije može se vidjeti ovdje)

U subotu, 4. VII. 2020. godine, u belomanastirskom Etnološkom centru baranjske baštine i u organizaciji "Matice umirovljenika Grada Beli Manastir", održana je sedma po redu Likovna kolonija starijih osoba, na kojoj se okupilo 19 starijih i mlađih slikara amatera. Kolonija je ujedno i početak manifestacije nazvane "Pozdrav jeseni života", koju Matica umirovljenika tradicionalno organizira svake jeseni.

Subota, 04. 07. 2020.

Jabuke

Kompost od jabukaKompost od jabukaOve godine jabuka se uglavnom dobro rodile: rane petrovače, a i kasnije sorte (delišes, jonatan, kisele, ovakve-onakve). Međutim, jako otpadaju pa je pitanje hoće li ostati štogod plodova da dozriju kako valja. Ako ništa drugo, bar će biti dobrog komposta...

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok