MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 04 Ožujka 2020

Arhivska slikaArhivska slikaU drugom mjesecu 2020. godine dostava besplatnih toplih obroka potrebitim i ugroženim građanima Belog Manastira i prigradskih naselja nastavljena je i to zahvaljujući financiranju Grada Belog Manastira i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U mjesecu veljači tom socijalnom uslugom bilo je obuhvaćeno 27 korisnika.

Proizvođač i distributer toplih obroka i dalje je Bistro "Kod Kaje", koji je "Oazinim" korisnicima pripremio i dostavio 540 raznovrsnih i ukusnih obroka. Obroci pet puta tjedno, radnim danima, u takozvanim jelonošama stižu na adrese primatelja.

Neseser od otpadnog materijalaNeseser od otpadnog materijala"Oazin" šnajderaj djeluje kroz trogodišnji program "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U njemu krojačica Jelena Opačić-Matijević za socijalno ugrožene i starije osobe s područja Grada Belog Manastira besplatno krpi garderobu i izrađuje upotrebne predmete od robe donirane "Oazinoj" burzi koju nitko ne želi preuzeti.

Tokom drugog mjeseca 2020. godine "Oazina" burza odjeće i obuće dobila je manje garderobe, koja je većinom bila uredna pa joj nisu trebale veće popravke. Zato je "Oazina" krojačica okrpila troje tajica, promijenila dugmad na jednom kaputu i iskrojila i sašila jedan neseser (na slici).

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok