MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 08 Prosinca 2020

Predavačica Dubravka ObadPredavačica Dubravka Obad(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 8. XII. 2020. godine, s početkom u 12 sati, održan je online-seminar "Blagajničko poslovanje u neprofitnim organizacijama", koji je organizirala zagrebačka tvrtka Konto Obad d.o.o. Na seminaru je, uz još desetak učesnika, bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, koja je u "Oazi" odgovorna za čitavo financijsko poslovanje, a predavačica je, kao i na prethodnim seminarima, bila diplomirana ekonomistica Dubravka Obad.

Konferencija preko aplikacije ZoomKonferencija preko aplikacije Zoom(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 8. XII. 2020. godine, od 11:30 pa do 14:30 održana je preko aplikacije Zoom Nacionalna online-konferencija o volonterstvu "Dobro je što ste tu!" Konferenciju je organizirao Hrvatski centar za razvoj volonterstva, a bilo ju je moguće pratiti i preko društvene mreže Facebook.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok