MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 01 Prosinca 2020
Utorak, 01. 12. 2020.

"Oazin" rad od kuće (V)

Sandra KušenićSandra KušenićSlijedeći preporuke za sprečavanje širenja epidemije koronavirusa, rad "Oazinih" zaposlenica i aktivist(ic)a tokom mjeseca studenog 2020. godine odvijao se od kuće pa su i aktivnosti aktualnih "Oazinih" projekata prilagođene novonastaloj situaciji.

Sandra Kušenić, voditeljica "Oazinih" zabavnih radionica za djecu, taj je mjesec pripremala radionice koje će se održavati online u 12. mjesecu te je bila u kontaktu preko Vibera sa svojim malim korisnicima i njihovim roditeljima. Usto Sandra od kuće priprema "Oazin" preskliping, tj. arhivira članke s "Oazine" web-stranice. Dana 12. XI. 2020. godine učestvovala je na webinaru na temu obiteljskog volontiranja (o čemu smo pisali OVDJE).

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok