MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 15 Prosinca 2020

Dostavljanje poziva za sjednicu - ŠumarinaDostavljanje poziva za sjednicu - ŠumarinaU utorak, 15. XII. 2020. godine, održana je redovna godišnja sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza. Zbog nastale situacije s pandemijom i zbog preporuke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, sjednica je ovaj put organizirana dopisnim putem prema odluci Upravnog odbora od 7. XII. 2020. godine.

Sjednicu je sazvala Jasna Petrović, predsjednica Skupštine / udruge Mirovne grupe Oaza Beli Manastir, a pripremila ju je Vesna Nedić, direktorica "Oaze".

U toku mjeseca prosinca 2020. godine koordinatorica na projektu "Nova znanja – nove prilike" Vesna Nedić kontaktirala je što telefonom, što putem maila osobe koje su prošle osposobljavanje za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU.

Najviše kontakata bilo je s Katarinom Gaćina iz Belog Manastira, koja je od svibnja 2020. godine, zajedno s polaznicom Monikom Joh, postala i "Oazina" volonterka.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok