MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 11 Prosinca 2020

Lejla Šehić Relić i Danka DerifajLejla Šehić Relić i Danka Derifaj(Popis dobitnika može se vidjeti ovdje)

U petak, 11. XII. 2020. godine, u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu, Centar za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek organizirao je dodjelu Nagrada i priznanja za promicanje mirotvorstva, nenasilja i ljudskih prava "Krunoslav Sukić". Te nagrade i priznanja utemeljena su u čast mirovnog aktiviste i humaniste Krunoslava Sukića, jednog od osnivača Centra. Bilo je predviđeno da će se ovogodišnja svečanost zbog epidemioloških razloga održati uz online-prijenos (vidjeti OVDJE) i okupljanje dobitnika preko platforme Zoom. Platforma je funkcionirala odlično, ali je zakazala druga tehnika pa direktnog prijenosa nije bilo.

Predavačica Dubravka Obad (na ekranu)Predavačica Dubravka Obad (na ekranu)U petak, 11. XII. 2020. godine, s početkom u 12 sati, održan je online-seminar "Financijsko poslovanje u neprofitnim organizacijama", koji je i ovaj put organizirala zagrebačka tvrtka Konto Obad d.o.o. Na seminaru je, uz još dvadesetak učesnika, bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, koja je u "Oazi" odgovorna za čitavo financijsko poslovanje. Predavačica je, kao i prethodnih godina, bila diplomirana ekonomistica Dubravka Obad.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok