MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Nedjelja, 04 Kolovoza 2019

Zakrpljene ljetne hlačeZakrpljene ljetne hlače"Oazin" šnajderaj djeluje kroz trogodišnji program "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U njemu "Oazina" krojačica Jelena Opačić-Matijević besplatno pruža usluge socijalno ugroženim i starijim osobama s područja Grada Belog Manastira.

I tokom sedmog mjeseca 2019. godine "Oazina" krojačica krpila je garderobu koju su donosili "Oazini" korisnici na popravak: suzila je i skratila tri suknje, prekrojila dvije haljine, skratila i okrpila trenerku te okrpila jedne ljetne hlače. Za potrebe "Oazine" burze odjeće i obuće zakrpila je džepove na jakni i prsluku te jedan duks i trenerku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok