MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 02 Kolovoza 2019

Zabavna radionica za djecu posvećena enigmaticiZabavna radionica za djecu posvećena enigmatici(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 2. VIII. 2019. godine, u zajedničkom prostoru Društvenog centra, usprkos katastrofalnim vremenskim uvjetima u obliku strašnog pljuska, održana je deveta zabavna radionica za djecu. Međutim, prije početka radionice, izazov je bio kako da vjerni sudionici na radionicama: Dorotea, Franka, Matko i njihova mama, izađu iz automobila, a da skroz ne pokisnu.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Grad Beli Manastir i Turistička zajednica Baranje organiziraju u subotu, 3. VIII. 2019. godine, a u sklopu "Belomanastirskog ljeta mladih", Sajam kreativnosti i umjetnosti pod naslovom "CreArt". Sajam će se održati u Etnološkom centru baranjske baštine s početkom u 19 sati.

Na "CreArtu" će svi posjetitelji imati priliku uživati u prelijepim izložbama raznih kreativnih i umjetničkih djela te na radionicama i u modernim tehnologijama poput 3D-printanja i u virtualnoj stvarnosti. Za pravi ugođaj i zonu uživanja pobrinut će se plesni studio Wings iz Osijeka te DJ Kruno – Vinyl s pop-disko-glazbom 80-ih i 90-ih.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

MKU "Pélmonostor" u suradnji s Turističkom zajednicom Baranje organizira u subotu, 3. VIII. 2019. godine, s početkom u 17 sati, "Gastro-kulturalnu manifestaciju u kuhanju pilećeg paprikaša". Manifestacija će se održati u Mađarskoj kući u Belom Manastiru, Augusta Cesarca 16.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok