MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 08 Lipnja 2019

Štand Mirovne grupe OazaŠtand Mirovne grupe Oaza(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 8. VI. 2019. godine, s početkom u 15 sati, u Petlovcu je treći put zaredom održana manifestacija pod imenom "Lipanj u Petlovcu". Manifestacija je imala bogat program: Izložbu kolača i ručnih radova u organizaciji Udruge žena "Fijolice", Sajam domaćih proizvoda, Smotru folklora "Lipanjske note" u organizaciji Udruge "Tradicijom za budućnost" te zabavu uz TS "Veritas".

U emisiji "Školska klupa" belomanastirskog Radija Banska kosa, koja je na programu bila u subotu, 8. VI. 2019. godine, s početkom u 11:10, emitiran je razgovor novinarke Stane Nemet s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić i asistenticom na projektu Sandrom Kušenić. Tema razgovora bio je "Oazin" projekt "Nasilje baš nije fer" koji se provodi kroz radionice u nižim razredima Osnovne škole Darda i Područne škole Mece.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok