MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 03 Lipnja 2019

Facebook-stranica "Oazine" burzeFacebook-stranica "Oazine" burze"Oazina" burza odjeće i obuće ima svoju facebook-stranicu. Na njoj se objavljuju vijesti vezane za rad te "Oazine" socijalne usluge, a posebno obavijesti donatorima da korisnici traže određene vrste odjeće ili obuće, kao i obavijesti socijalno ugroženim osobama da Burza raspolaže određenim robama po koje mogu doći ako su im potrebne.

Korisnik toplog obroka nije kod kućeKorisnik toplog obroka nije kod kućeI u mjesecu svibnju 2019. godine nastavljena je dostava besplatnih toplih obroka "Oazinim" potrebitim korisnicima i to zahvaljujući financiranju Grada Belog Manastira, Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te Osječko-baranjske županije. U tom mjesecu tu socijalnu uslugu koristilo je 28 osoba, koje su starije životne dobi, bolesne, nesposobne za rad, kao i korisnici socijalne pomoći. Distributer i "proizvođač" toplih obroka i dalje je belomanastirski Bistro "Kod Kaje", koji je u proteklom mjesecu "Oazinim" korisnicima pripremio i dostavio 609 obroka.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok