MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 02 Svibnja 2019

U desnom kutu igra se 'Rummy'U desnom kutu igra se 'Rummy'U "Oazinom" dnevnom boravku održano je tokom četvrtog mjeseca 2019. godine pet dnevnih aktivnosti u okviru projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Takve aktivnosti namijenjene su osobama starije životne dobi.

Razred 4.b učiteljice Mirele TurkRazred 4.b učiteljice Mirele Turk(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 2. V. 2019. godine, u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u OŠ Darda održana je treća radionica u 4.b-razredu. Radionicu je održala učiteljica Mirela Turk. Na radionici je sudjelovalo 13 učenika.

Biciklijada u Općini DražBiciklijada u Općini DražTreća biciklijadu "Deer & Bike" održat će se u subotu, 4. V. 2019. godine, s početkom u 12 sati, na prostoru Općine Draž u Baranji. Ciklođiranje će vam pružiti doživljaj svega onoga što taj dio Baranje nudi: od dunavskih šuma i ritova, Banskog brda i prostrane ravnice do kušanja lokalnih proizvoda i upoznavanja šokačke kulturne baštine.

"Deer & Bike" je biciklijada na kojoj se samo trećina dionice odnosi na cestu! Ostalo je divlje i prašnjavo:) #Dunav #deer #Eurovelo6 #Eurovelo13

Donatorica Blanka KlarinDonatorica Blanka KlarinU četvrtak, 2. V. 2019. godine, "Oazinu" burzu odjeće i obuće iznenadila je nova pošiljka iz mjesta Preko s otoka Ugljana. Paket je poslala Blanka Klarin, kojoj se "Oaza" uime svojih korisnika najsrdačnije zahvaljuje. Donacija je stigla u pravo vrijeme jer su "Burzine" police bile skoro prazne.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok