MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Nedjelja, 19 Svibnja 2019

Biciklijada 'Baranjski surduci'Biciklijada 'Baranjski surduci'(Fotoalbum se može vidjeti ovdje-BaranjaMedija)

Kao što je bilo i najavljeno OVDJE, darđanska Udruga rekreativnih biciklista Baranja (URBB) održala je u nedjelju, 19. V. 2019. godine, jedinstveno cikloturističko događanje pod nazivom "Baranjski surduci". To je bilo prvo vođeno i organizirano istraživanje baranjskih surduka biciklima.

Start je bio na Šećeranskom jezeru u 9 sati, a cilj na istom mjestu u 17 sati, a u međuvremenu se bicikliralo po Banovom brdu rutom dugačkom 57 kilometara s 950 metara uspona i padova.

Kliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatu

(Fotoalbumi: ovdje i ovdje-BaranjaMedija; video-BaranjaMedija)

Kao što je bilo i najavljeno, u nedjelju, 19. V. 2019. godine, održana je rekreativna biciklijada "Tour de Slavonija & Baranja" u organizaciji donjomiholjačkog Biciklističkog kluba "Maraton team". U biciklijadi je učestvovalo preko 150 učesnika iz Hrvatske, Mađarske, Srbije i BiH.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U Studijskoj čitaonici Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek održat će se u četvrtak, 23. V. 2019. godine, s početkom u 16 sati, Susret ugode uz hrvatsko-makedonsku pjesnikinju Ljerku Toth Naumovu, dobitnicu nagrada koje dodjeljuje Društvo pisaca Makedonije "Danica Ručigaj" (2016) i "Književni most" (2018). Voditeljica programa je Jagoda Treneska Cvetičanin, prof.

Susret organizira Makedonsko kulturno društvo "Braća Miladinovci" iz Osijeka u okviru 22. Dana braće Miladinov.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok