MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 18 Svibnja 2019

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Centar za kulturu Grada Belog Manastira organizira gostovanje HIT-teatra iz Zagreba s predstavom "Vlaška posla". Autor predstave je Matko Elezović, redatelj Filip Povrženić, a glume: Matea Elezović, Jadranka Elezović i Ana Gruica. Predstava će biti odigrana u petak, 24. V. 2019. godine.

O predstavi:
Tema predstave "Vlaška posla" je uvijek aktualni problem ostavštine, koja je zavadila do tada složne članove obitelji. U središtu priče su glava obitelji Cvita i njene dvije kćeri Mare i Anđa. One se između sebe svim sredstvima bore ne bi li osigurale što bolju poziciju u oporuci njihove devedesetogodišnje babe Kate, vlasnice čitave kuće i imanja, a pred koju su došli posljednji dani.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok