MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 15 Svibnja 2019
Srijeda, 15. 05. 2019.

"Oazin" dan otvorenih vrata

Izložba radova s 'Oazinih' likovno-kreativnih radionica za ženeIzložba radova s 'Oazinih' likovno-kreativnih radionica za žene(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 15. V. 2019. godine, Mirovna grupa Oaza i "Oazin" volonterski centar svojim su se aktivnostima uključili u sveopću manifestaciju pod imenom Dani otvorenih vrata udruga, koja se već niz godina održava u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Posjetitelji su toga dana od 8 do 18 sati u "Oazinim" prostorijama mogli besplatno pristupiti internetu, dobiti flajer i detaljne informacije o radu Mirovne grupa Oaza i njenim trenutnim aktivnostima, kao i pogledati izložbu radova s likovno-kreativnih radionica za žene.

PREDSTAVLJANJE UGOSTITELJSKE I TURISTIČKE PONUDE

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Restoran Panon iz Kneževih Vinograda, koji se nalazi na nadaleko poznatim suljoškim bazenima, u subotu, 18. V. 2019. godine, otvara svoja vrata i poziva sve zainteresirane posjetitelje da od 14 do 21 sat zavire u sve kutke ugostiteljskog objekta i Sportsko-rekreacijskog centra (SRC) Kneževi Vinogradi i bolje se upoznaju s ponudom.

Dan otvorenih vrata bit će iskorišten za predstavljanje ugostiteljske i turističke ponude toga kompleksa te će biti organizirani zabavni sadržaji i degustacije za posjetitelje, a za najsretnije će biti osigurane i nagrade.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Treći rođendan belomanastirskog Etnološkog centra baranjske baštine proslavit će se 18. i 19. V. 2019. godine prigodnim programom.

Subota, 18. V. 2019.
10:00-14:00 sati – Škola izrade i svirke na tradicijskim i primitivnim puhačkim instrumentima Baranje
18:00 sati – BUM-ova etnoizložba (BUM = Belomanastirska udruga mladih)
22:00 sati – BUM-ov Vinyl after partyCaffe bar Lymmar – glazba s gramofonskih ploča

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok